fbpx

Cât se suprapune țigla metalică pentru un montaj corect

Montajul reprezintă un punct cheie pentru un acoperiș durabil, rezistent și calitativ. În cazul în care optezi pentru o țiglă metalică de cea mai bună calitate, dar nu o montezi corect, problemele nu vor întârzia să apară. Iar asta sigur nu te va bucura deloc. De aceea trebuie să alegi cu foarte multă atenție o echipă care să îți garanteze montarea țiglei metalice conform indicațiilor producătorului.

Cel mai adesea, întrebări apar în legătură cu suprapunerea țiglei metalice. Nu puține sunt persoanele care se întreabă cât de mult ar trebui să suprapună țigla metalică pentru a obține un montaj corect. La această întrebare vom răspunde în rândurile următoare. Află și tu cum ar trebui să suprapui corect țigla metalică pe acoperiș:

Cât să suprapui țigla metalică

Rolul suprapunerii panourilor de țiglă metalică este evident. Acest tip de montaj împiedică infiltrațiile, iar astfel rezistența și durabilitatea acoperișului nu vor fi afectate. Vei obține astfel o etanșeitate sporită ce va contribui la obținerea unui acoperiș foarte rezistent.

Popularitatea țiglei metalice face ca acest material să fie o alegere foarte comună pentru acoperișuri. Prezintă numeroase calități și totodată montajul se face foarte ușor, atât timp cât respecți indicațiile producătorului. Iar în ceea ce privește mentenanța țiglei metalice, aceasta este de asemenea foarte simplu de realizat.

Fiecare producător de țiglă metalică oferă indicațiile necesare pentru un montaj corect. Ei bine, suprapunerea țiglei metalice se realizează diferit în funcție de tipul panoului, existând numeroase tipuri de panouri iar fiecare prezintă anumite caracteristici ce influențează modul de suprapunere. Cu toate acestea, există și câteva reguli general valabile, iar în ceea ce privește montarea țiglei metalice Bilka, suprapunerea se face de regulă pe o suprafață de 80-100 mm pe orizontală.

În ceea ce privește suprapunerea pe verticală, aceasta de regulă se face pe o suprafață de aproximativ 50-55 mm. De aceea, atunci când cumperi țiglă metalică pentru acoperiș ar trebui să acorzi atenție și acestor detalii. Calculează suprafața utilă a țiglei metalice, având în vedere suprapunerile, pentru a te asigura că alegi cantitatea corectă de materiale pentru a putea acoperi întreaga structură.

Dar, nu trebuie să îți bați capul prea mult cu aceste detalii. Nu atât timp cât alegi țigla metalică din oferta magazinului nostru. LinerEcomet.ro îți oferă consultanță pe întreaga durată a achiziționării materialelor pentru acoperiș, precum și servicii gratuite așa cum sunt măsurătorile. În acest mod, ai garanția că alegi toate materialele necesare pentru un acoperiș de calitate. Specialiștii din echipa noastră îți vor oferi o mulțime de recomandări pentru un montaj corect, ce va duce la obținerea unei învelitori longevive și mai ales durabile.

Pune în practică recomandările noastre și alege țigla metalică Bilka, iar în acest mod vei beneficia de tot suportul nostru pentru un montaj corect al acoperișului casei tale.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

0747 095 782
Locatie