fbpx

Tablă cutată

LINER ECOMET SRL

Strada Traian Vuia, nr 10, Suceava

Pentru comenzi – Mobil: 0747 095 781

Modele de tablă cutată

Descopera gama noastra completa de tabla cutata perfecta pentru acoperisuri solide, se poate utiliza si in constructia gardurilor, conferind un aspect modern si placut.

Tabla cutată comercializată de specialiștii în acoperișuri Liner Ecomet deține cele mai înalte standarde de calitate.

Tabla cutată reprezină un element de construcție ce poate fi folosit pentru mai multe întrebuințări. Tabla cutată poate fi utilizată la realizarea gardurilor, a plafoanelor de interior și de exterior sau chiar la acoperișuri.

Comercializăm tablă cutată de diferite modele și culori, vopsele rezistente și variante lucioase sau mate.

Un acoperis trebuie sa fie durabil, sa aiba o nota estetica atragatoare si totodata sa prezinte un raport calitate/pret cat mai bun, iar in acest sens tabla cutata vine ca o solutie la indemana tuturor..

Ne propunem sa oferim solutii accesibile tuturor clientilor nostri, iar de aceea in oferta noastra veti gasi o gama diversificata de modele de tabla cutata, la un pret accesibil dar si care prezinta o calitate superioara!

Stim cat de important este acoperisul pentru o casa, acesta reprezentand o parte care merita toata atentia ta. Acoperisul unei case nu garanteaza doar siguranta, ci totodata este menit sa ofere confort locuitorilor, iar pentru siguranta si confort la cel mai inalt nivel este obligatorie utilizarea materialelor de cea mai buna calitate.

Un acoperis rezistent trebuie sa prezinte un grad de izolare cat mai bun dar si o rezistenta superioara in fata tuturor fenomenelor meteo, mai mult sau mai putin severe. De asemenea, tabla cutata se dovedeste a fi avantajoasa din o multime de puncte de vedere. Aceasta se bucura de foarte multa popularitate, fiind o optiune la care tot mai multi specialisti in constructii apeleaza pentru constructia acoperisurilor.

Liner Ecomet iti pune la dispozitie tabla cutata ieftina si de cea mai buna calitate pentru un acoperis cu durata de viata indelungata!

Greutate redusă

Durată de viață mare

Montaj ușor și rapid

100% reciclabil

Cum se alege tabla cutata buna pentru un acoperis trainic?

 

Un prim factor pe care trebuie sa il ai in vedere atunci cand alegi tabla cutata ieftina pentru acoperis este suprafata acoperisului. Dimensiunile acestuia sunt importante, asa ca masuratorile trebuie efectuate  corect. O marja de eroare este recomandata, in cazul in care calculele nu sunt efectuate corect.

Apoi va trebui sa ai in vedere si rolul estetic al acoperisului. In acest sens, Liner Ecomet iti pune la dispozitie o gama variata de culori pentru tabla cutata. Alegerea o vei face in functie de stilul casei dar si de propriile gusturi. Un acoperis bun trebuie sa se incadreze perfect in ansamblul casei iar acesta poate fi realizat cu tabla cutata din oferta Liner Ecomet.

Contacteaza-ne si iti vom oferi suportul necesar pentru a alege cea mai buna tabla cutata pentru acoperisul tau!

0747 095 782
Locatie