fbpx

Servicii

Scopul nostru este de a oferii servicii de calitate pentru fiecare client

Măsurători

Pentru a vă oferi o cotație de preț corectă, specialiștii noștri vor efectua măsuratori în vederea sabilirii necesarului de materiale. Măsuratorile pentru acoperiș sunt realizate în mod gratuit de către agenții Liner Ecomet.

Montaj Autorizat

Colaborăm cu cele mai bune echipe ce asigură montaj de calitate și putem alege pentru dumneavoastră pe cei care lucrează cel mai bine. În semn de apreciere pentru faptul că alegeți să achiziționați de la noi materialele necesare pentru acoperișul casei, vă oferim cele mai bune sfaturi în legatură cu alegerea prestatorului de montaj.

Transport gratuit

Având în vedere ca ați ales să achiziționați materialele pentru acoperiș de la noi, în costul total nu veți regăsi transportul acestora către locația menționată în contract. Am decis să asigurăm în mod gratuit transportul către locația dumneavoastră. Acționati acum! Oferta este limitată în funcție de cererea de piață.

Consultanță Gratuită

Suntem experți în domeniul acoperișurilor. Vă putem oferi consultanță în vederea alegerii celor mai bune materiale și a culorilor potrivite pentru casa dumneavoastră. Experții noștri sunt aici pentru a vă consilia în mod gratuit!

0747 095 782
Locatie