fbpx

Tablă fălțuită

Tabla fălțuită reprezintă o alegere potrivită atunci când discutam de un acoperiș de calitate. Acoperișuirile realizate din tablă fălțuită sunt recunoscute pentru aspectul estetic frumos, durabilitate si simplitatea de întreținere.

Cele mai bune prețuiri la tabla fălțuită Bilka!

Cere o oferta

Acoperișul din tablă falțuită oferă urmatoarele avantaje:

  • flexibilitatea este punctul forte al unui acoperiș realizat din tablă fălțuită. Clădirile care au un acoperiș cu înclinație mare sau un design arhitectural atipic caracteristic cladirilor moderniste (birouri, spații comerciale etc) sau de patrimoniu pot fi acoperite cu tablă fălțuită din oferta noastră fără a compromite aspectul inițial și cel din proiect. Astfel acoperișul realizat din tablă fălțuită se încadrează perfect în arhitectura generală a clădirii, practic acoperișul îmbracă orice formă dorită;
  • întreținerea ușoară (pentru a menține curat un acoperiș realizat din tablă fălțuită sunt necesare operațiuni minime de indepărtare a murdăriei și/sau a frunzelor cu apă sub presiune si cu o perie moale, în general ploaia își face treaba destul de bine, curățenie suplimentară fiind necesară doar pentru clădirile situate în zone unde sunt prezenți arbori.);
  • panourile nu au elemente de fixare vizibile (practic șuruburile nu se văd)
  • pentru a oferi o rigiditate și duritate, panourile de tablă au falțuri de 25 mm pe lungime;
  • tabla fălțuită poate fi utilizată pentru realizarea acoperișurilor cu panta mai mare de 8%;
  • materialele utilizate sunt de cea mai bună calitate (oțel special realizat cu tehnici moderne și un control al calității ridicat, peste 25 nuanțe de culori rezistente)ș
  • acoperișul din tabla plană falțuită are toate calitatile necesare unei durate de viață estimată la 60 de ani, fară a suferi modificări în timp.

Video: ghid montaj tablă fălțuită Bilka

Tipuri și modele te tablă fălțuită comercializate de noi:

TABLĂ FĂLȚUITĂ CLASIC

În domeniul producției de acoperișuri, panourile de acoperiș fălțuite reprezintă o soluție modernă, dar și o alternativă simplă și rapidă pentru acoperișurile tradiționale. Tabla fălțuită poate fi alesă pentru a acoperi atât case obișnuite, cât și pentru clădirile noi sau moderne.

Flexibilitatea învelitorii metalice fălțuite permite învelirea clădirilor atipice. De asemenea, clădirile de birouri sau centrele comerciale pot fi acoperite cu învelitoarea metalică fălțuită, fără a afecta în vreun fel aspectul clădirii.

Tabla fățuită BILKA este produsă cu o grosime nominală între 0,45 – 0,6 mm, în funcție de cerințele construcției. Lungimile panourilor se realizează la cerere, fiind permise lungimile foarte mari.

Pentru lungimile de apă foarte mari, panourile se fălțuiesc în șantier, cu utilaje speciale după consultarea prealabilă a consultantuluitehnic Liner Ecomet.

Tabla fălțuită BILKA permite posibilitatea execuției acoperișului, cu panta de minim 3⁰ și este produsă în 12 variante coloristice, pentruproducția din oțel special suedez PLX, produs de SSAB.

Ca alternativă, se poate utiliza și tabla de oțel DX51D, disponibilă într-o gamă variată de nuanțe mate și lucioase.

Proiecte realizate cu tablă tip țiglă

Un specialist Liner Ecomet iti poate fi de mare ajutor pentru a face cea mai buna alegere

0747 095 782
0747 095 782
Locatie