fbpx

Cum să verifici calitatea țiglei metalice pentru acoperișul tău

Țigla metalică reprezintă o alegere foarte populară în ceea ce privește construcția acoperișurilor, oferind o serie de avantaje care conving constructorii să o folosească. Fiind o opțiune atât de populară, în ultimii ani au apărut mai mulți furnizori ce oferă țiglă metalică de o calitate îndoielnică. Acesta este motivul pentru care în rândurile următoare îți vom spune cum poate fi verificată calitatea țiglei metalice.

Dacă urmează să cumperi țiglă metalică pentru acoperișul casei tale și ai vrea să faci o alegere cât mai bună, poți merge la sigur alegând țigla metalică pe care noi o comercializăm. Suntem siguri că nu vei regreta alegerea făcută.

În schimb, dacă din cine știe ce motive, vei alege o altă ofertă de țiglă metalică, atunci iată cum poate fi verificată calitatea sa:

Verifică grosimea materialului

Atunci când cumperi țiglă metalică, asigură-te că alegi o țiglă cât mai groasă. Cu cât țigla metalică este mai groasă, cu atât va fi mai durabilă și mai rezistentă la deteriorare.

De obicei, grosimea de 0.5 mm este suficientă pentru majoritatea acoperișului. Cu toate acestea, dacă ai posibilitatea de a cumpăra o țiglă metalică mai groasă, nu ar trebui să eziți. În acest fel te vei asigura că acoperișul casei tale va rezista mai mult timp.

Verifică finisajul

Finisajul este și el important pentru durabilitatea oferită de țigla metalică. De asemenea, aceasta este importantă și pentru aspectul țiglei.

Sfatul nostru este să cauți un finisaj rezistent la zgârieturi și care nu se estompează în timp. Există finisaje care oferă protecție împotriva razelor UV și a coroziunii. Ar trebui săa i în vedere și aceste opțiuni.

CALITATEA VOPSELEI TREBUIE VERIFICATĂ

În mod obișnuit, țigla metalică este acoperită cu unul sau mai multe straturi de vopsea. Calitatea vopselei este un alt detaliu pe care ar trebui să îl verifici. Caută o țiglă metalică acoperită cu o vopsea rezistentă la decolorare, coroziune și zgârieturi. Cu cât vopseaua are o calitate mai bună, cu atât mai bine va fi protejată țigla metalică pe termen lung.

Verifică garanția

Cumpără țiglă metalică doar de la furnizori care îți pot oferi garanție pentru produsele comercializate. Verifică termenii garanției și asigură-te că țigla metalică pe care o cumperi poate fi înlocuită în cazul în care există probleme de fabricație sau deteriorare prematură.

verifică standardele și certificările

Verifică dacă țigla metalică a fost testată și certificată pentru calitate și durabilitate. Caută produse care au fost testate și certificate conform standardelor industriei, întocmai pentru a beneficia de produse de un acoperiș conform tuturor normelor europene.

Acestea sunt, așadar, cele mai importante lucruri de care trebuie să ții cont atunci când cumperi țiglă metalică pentru acoperișul casei tale. Respectă recomandările noastre și vei reuși să alegi o țiglă metalică de o foarte bună calitate. Ori, dacă ți se pare dificil să te asiguri că alegi produse de o calitate bună, poți avea în vedere țigla metalică pe care noi o comercializăm.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

0747 095 782
Locatie