fbpx

Ce culoare să alegi pentru țigla metalică?

Să cumperi țiglă metalică pentru acoperiș nu este o treabă foarte ușoară, deoarece implică o mulțime de detalii la care trebuie să fii atent. Înainte de toate, te vor preocupa specificațiile tehnice, acestea având o importanță deosebită. Cu toate acestea, nu reprezintă singurul detaliu la care trebuie să fii atent!

Estetica este, la rândul său, la fel de importantă. Asta deoarece culoarea acoperișului va influența nu numai caracterul estetic al întregii clădiri dar totodată poate avea un impact semnificativ asupra eficienței energetice și confortului interior al casei tale.

Dacă nu știi ce culoare să alegi pentru țigla metalică, suntem siguri că sfaturile pe care ți le oferim în rândurile următoare îți vor fi de mare ajutor. Iată care sunt acestea:

Studiază mediul înconjurător

Casa ta nu trebuie să iasă în evidență într-un mod agresiv, așa că ar trebui să oferi mai multă atenție mediului înconjurător. Analizează culorile care predomină în zona în care este situată locuința ta și alege o nuanță care se potrivește armonios cu acestea. În cazul în care casa ta este situată într-o zonă foarte verde, atunci îți recomandăm să optezi pentru țigla metalică verde sau maro.

În schimb, dacă locuiești într-un mediu urban, alege o nuanță neutră.

Care sunt obiectivele tale estetice?

Trebuie să te gândești la stilul arhitectural al casei tale dar și la aspectul general pe care îți propui să îl obții pentru locuința ta. Îți dorești ca locuința ta să aibă un aspect clasic? Culori tradiționale precum roșu închis sau maro reprezintă alegeri inspirate.

De asemenea, un aspect modern sau contemporan implică folosirea unor culori închise sau chiar metalice.

Eficiența energetică

Culoarea țiglei metalice reprezintă un detaliu important și din punct de vedere al eficienței energetice a casei tale. Culorile închise absorb mai multă căldură, iar asta este benefic în cazul în care locuiești într-o zonă cu climă rece, deoarece vei face economii pentru încălzire.

În cazul în care locuiești într-o zonă cu climat cald, culorile deschise și reflectante sunt recomandate. Astfel, vei reduce costurile de răcire, păstrând o temperatură interioară mai scăzută.

Documentează-te despre regulamentele locale

În anumite zone pot exista restricții în ceea ce privește designul clădirilor noi, caz în care va trebui să respecți regulile impuse în ceea ce privește gama de culori pentru care poți opta. Documentează-te să afli dacă există astfel de reguli în zona în care locuiești, iar astfel alegerea culorii pentru țigla metalică va fi mai ușor de făcut.

OBȚINE MOSTRE DE CULORI

Odată ce te-ai decis asupra câtorva nuanțe pe care ți-ar plăcea să alegi atunci când vei cumpăra țiglă metalică pentru acoperiș, interesează-te să afli care sunt nuanțele pe care producătorii le oferă.

De exemplu, pe site-ul nostru vei găsi pe pagina produsului fiecare finisaj dar și culorile disponibile, iar astfel îți va fi mai ușor să te decizi asupra unei nuanțe anume.

SOLICITĂ-NE AJUTORUL!

În final, dacă alegerea țiglei metalice pentru acoperiș ți se pare a fi în continuare o misiune imposibilă, nu îți mai rămâne de făcut decât un singur lucru: solicită-ne ajutorul! Folosește pagina de contact pentru a lua legătura cu unul dintre specialiștii noștri, iar împreună vom face alegerea optimă pentru acoperișul casei tale.

Acesta a fost, așadar, articolul nostru pentru alegerea culorilor atunci când cumperi țiglă metalică pentru acoperișul casei tale. Sperăm că ți-a fost de ajutor! Iar dacă ai nevoie de țiglă metalică de bună calitate, disponibilă într-o gamă variată de culori, atunci ne poți contacta.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

0747 095 782
Locatie