fbpx

Cum poți face mai multe economii cu un acoperiș de calitate

Am subliniat deseori necesitatea construirii unui acoperiș numai din materiale de înaltă calitate, așa cum este țigla metalică pe care noi o comercializăm. Atunci când investești în achiziția de materiale premium, cu siguranță numeroase avantaje nu vor întârzia să apară!

De ce este important să optezi pentru țigla metalică pentru acoperișul casei tale? Ei bine, așa cum spuneam, se poate dovedi a fi cea mai bună alegere pentru tine. De ce credem asta? Iată câteva motive și beneficii de care te vei bucura folosind țigla metalică pentru acoperișul casei tale:

  1. Durată de viață de peste 50 de ani, fără alte investiții ulterioare la partea de acoperiș;
  2. Aspect atrăgător și un plus de design oferit clădirii;
  3. Întreținere simplificată ce nu necesită prea mult timp sau efort;
  4. Varietate bogată de modele ce diferă nu numai prin culoare ci și prin formă;
  5. Montaj rapid ce permite o construcție a acoperișului în timp util;
  6. Greutate redusă, deci mai puțină presiune pe pereții clădirii. Astfel, nu apar fisurile sau alte probleme asemănătoare;
  7. Țigla metalică este materialul cu cel mai bun raport calitate/preț.

Lista de avantaje ar putea continua la nesfârșit, însă în acest articol ne-am propus să vorbim despre economiile pe care un acoperiș de calitate ți le poate reduce. Printre acestea se regăsesc, de exemplu, economiile pe care le vei face prin prisma faptului că nu vor exista intervenții și alte cheltuieli ulterioare. Astfel, odată ridicat, te vei putea bucura de noul tău acoperiș pe termen îndelungat.

Cum te poate ajuta un acoperiș de calitate să faci economii?

Ți se poate părea că acoperișul nu are nici un cuvânt de spus în ceea ce privește eeconomiile pe care le poți face cu întreținerea casei, ceea ce poate fi foarte greșit. În primul rând, un acoperiș poate fi sau nu eficient termic. Mai exact, în funcție de calitatea materialelor folosite, căldura sau aerul rece, în funcție de sezon, se poate pierde mai rapid sau mai greu.

În cazul țiglei metalice de la Bilka, pe care noi o comercializăm, pierderile sunt minime. Prin urmare, vei putea face economii considerabile de-a lungul timpului.

Totodată, țigla metalică este un material ignifug, așa că pot fi prevenite incediile care lasă urmări tragice și totodată costisitoare. Astfel, te vei bucura nu numai de mai multă siguranță ci și de economii pe care le vei acumula evitând astfel de probleme.

Avantaje mai există o mulțime și te vei bucura și tu de ele dacă vei alege țigla metalică Bilka din oferta noastră, asigurând apoi un montaj corect, realizat ca la carte.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

0747 095 782
Locatie