fbpx

Cum să îți pregătești acoperișul de iarnă

Suntem deja în sezonul rece al anului și, chiar dacă vremea de afară nu ne arată asta, iarna cu siguranță își va face apariția curând. Prin urmare, acoperișul nostru trebuie să fie pregătit de un nou sezon rece în care va întâmpina fel și fel de provocări.

Astfel, dacă îți dorești să te bucuri de un acoperiș perfect și după această iarnă, sfaturile din rândurile următoare îți vor fi de ajutor. Am decis să îți prezentăm câteva sfaturi despre pregătirea acoperișului pentru iarnă, sfaturi pe care sperăm că le vei găsi de mare ajutor.

Iată care sunt acestea:

Este pregătit de sezonul rece?

Înainte de toate, ar trebui să folosești o scară înaltă pentru a face o inspecție cât mai atentă a acoperișului. Este acesta pregătit de un nou sezon rece?

În cazul în care învelitoarea este desprinsă, va trebui să efectuezi reparațiile necesare pentru a nu permite infiltrațiile. De asemenea, dacă tot ai ajuns sus pe acoperiș, te poți ocupa de curățarea jgheaburilor și a burlanelor, care ar putea fi înfundate cu frunze și crengi.

Ferestrele de mansardă necesită toată atenția ta!

Mai mult decât atât, trebuie să te asiguri și că ferestrele de mansardă sunt în regulă. De-a lungul anului se poate aduna o cantitate destul de mare de frunze și de mizerie în general. De asemenea, atunci când ninge trebuie să îndepărtezi frecvent zăpada de lângă ele, pentru a te asigura că apa nu ajunge în interiorul locuinței, ci curge către burlane.

Vei evita astfel și cazurile în care nu mai poți deschide geamurile din cauza zăpezii înghețate, prelungindu-le astfel și durata de viață.

Montează parazăpezi

Dacă nu ți-ai dotat acoperișul cu toate accesoriile necesare așa că nu ai parazăpezi, este momentul perfect pentru a le monta. Solicită serviciile unor experți pentru a-ți garanta un foarte bun montaj al parazăpezilor, astfel încât să îți proteja atât acoperișul cât și spațiul din apropierea lui.

Un acoperiș fără parazăpezi poate produce o mulțime de daune, uneori chiar tragice, așa că nu trebuie să ignori potențialul pericol al zăpezii care se depune pe acoperiș. Parazăpezile sunt ieftine și se montează ușor, așa că nu există motiv pentru a nu le monta pe casă.

Această pregătire a acoperișului pentru sezonul rece nu este deloc complicată și nu necesită prea mult timp, așa că nu trebuie să o ignori. Folosește sfaturile de mai sus pentru a te asigura că la primăvară acoperișul tău va fi în stare excelentă. De asemenea, alege să folosești țiglă metalică de cea mai bună calitate din oferta noastră, iar astfel vei ști sigur că acoperișul tău face față celor mai dure condiții climatice.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

0747 095 782
Locatie