fbpx

Tipuri de tigla metalica Bilka

Asa cum spuneam intr-un articol publicat anterior pe blogul nostru, Bilka este din 2012 liderul pietei de acoperisuri din Romania, drept urmare in acest articol ne-am propus sa vorbim despre tipurile de tigla metalica Bilka.

Oferta acestui producator de tigla metalica este foarte diversificata, iar clientii au la dispozitie nu numai o multime de variante de culoare pentru tigla metalica, ci totodata si foarte multe tipuri de tigla metalica Bilka.

Fiecare tip de tigla metalica vine la pachet cu mai multe beneficii, iar de aceea este important sa cunosti toate tipurile de tigla metalica disponibile.

Liner Ecomet comercializeaza tigla metalica Bilka la preturi foarte bune pentru acoperisuri durabile, cu un important rol estetic, iar de aceea iti recomandam sa analizezi oferta noastra daca tocmai planuiesti constructia unui acoperis. Mai mult decat atat, iti oferim suportul necesar pentru a face cea mai buna alegere in materie de acoperisuri.

Tigla metalica Bilka – cea mai buna alegere pentru acoperisul tau

Daca ai ajuns la partea de constructie a acoperisului, ai inceput deja sa te informezi probabil despre cele mai bune materiale pentru acoperisuri. Este la fel de probabil sa fi ajuns la concluzia ca tigla metalica Bilka este o varianta pe care trebuie sa o ai in vedere. Iar la o prima analiza a ofertei de tigla metalica Bilka vei observa ca exista mai multe tipuri de tigla care apartin aceluiasi producator

Te intrebi care sunt diferentele intre diferitele tipuri de tigla metalica Bilka? Le vei descoperi din randurile urmatoare.

Alegerea iti apartine. Poti opta pentru acoperisuri in diferite culori si nuante clasice sau moderne, poti alege un finisaj mat sau chiar lucios, dar si alte elemente arhitecturale. Indiferent care ar fi preferintele tale in materie de design, cel putin una dintre urmatoarele tipuri de acoperis de tigla metalica Bilka ti se va potrivi:

Bilka clasic

Prima optiune pe care o ai la dispozitie este tigla metalica Bilka clasic. Aceasta a fost profilata folosindu-se otel zincat, care a fost mai apoi acoperit cu vopsea in diferite nuante atat lucioase cat si mate.

Este cu siguranta si tipul cel mai popular, avand un pret accesibil si fiind totodata disponibil in 25 de variante de culoare.

Bilka balcanic

Tigla metalica Bilka Balcanic reprezinta o varianta preferata de persoanele care doresc un acoperis atat traditional cat si cu detalii moderne in acelasi timp.

Are un aspect elegant, este rezistenta (fiind profilata de asemenea din otel zincat vopsit in diferite nuante) si exista 25 de culori disponibile. De cele mai multe ori este utilizata pentru cladirile de patrimoniu, deoarece are calitatea de a evidentia arhitectura.

Bilka gotic

La fel ca modelele de mai sus, Bilka Gotic este realizata din otel zincat acoperit cu un strat de vopsea, ce poate fi lucioasa sau chiar mata. De asemenea,e ste disponibila in 25 de variante de culoare.

Dar, exista si diferente. Tigla metalica Bilka Gotic are un design inspirat din etnografia carpatica, fiind recomandata pentru cladirile care au o geometrie angulara.

Bilka iberic

Tigla metalica Bilka Iberic se deosebeste de celelalte tipuri de tigla cu un profil inalt, fiind potrivita pentru majoritatea constructiilor. In schimb, exista si multe asemanari.

Este realizata, la fel, din otel zincat si acoperita cu vopsea lucioasa sau mata, iar numarul de variante de culoare este tot 25.

Bilka romanic

Tigla metalica Bilka Romanic este un tip de tigla apreciat pentru faptul ca este usor de montat, fiind disponibila in diferite dimensiuni de la 50 cm si 700 cm. Poate fi achizitionata in mai multe variante de culoare si are totodata un profil inalt.

Este o tigla usor de montat iar de aceea scad costurile pentru montaj. Modulele de tigla pot fi suprapuse in ambele laterale, acesta fiind principalul sau avantaj.

Bilka Retro Panel

Majoritatea celor care isi doresc o casa cu aspect rustic aleg Bilka Retro Panel.

Este ideala la renovari dar si pentru constructii noi. Cladirile de birouri folosesc, de asemenea, Bilka Retro Panel pentru constructia acoperisului, deoarece acest tip de tigla metalica garanteaza un aspect placut cladirii.

Indiferent care tipul de tigla mealica pe care il preferi, contacteaza-ne si iti vom oferi cea mai buna solutie pentru acoperisul tau.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

0747 095 782
Locatie