fbpx

De ce trebuie să ții cont atunci când construiești un acoperiș din tablă

Nu ai voie să riști nimic atunci când construiești acoperișul casei tale. Iar pentru a ne asigura că vei construi cel mai bun acoperiș din tablă pentru casă, îți punem la dispoziție un mic ghid în care prezentăm lucrurile de care să ții cont atunci când construiești un acoperiș din tablă.

Rezistența și calitatea pe care o garantează materialele

 

Un acoperiș îl construiești astăzi și, foarte probabil, nu vei mai face nimic la el timp de zeci de ani. De aceea investiția inițială trebuie să fie una inteligentă. Optează deci pentru materiale de calitate superioară, așa cum punem noi la dispoziția clienților, astfel încât să fii sigur că acoperișul construit va rezista zeci de ani fără nici măcar o mică problemă.

De asemenea, este important ca tabla să aibă o garanție cât mai mare, atât pentru stratul de vopsea cât și pentru întreaga durată de viață a acoperișului.

Greutatea acoperișului

Un alt lucru pe care trebuie să îl iei în considerare atunci când îți construiești acoperișul casei tale, este greutatea acestuia. Asta deoarece structura casei poate suporta o greutate diferită în funcție de materialul acesteia. De exemplu, o casă din lemn nu va suporta aceeași greutate precum o casă din BCA de exemplu.

Un alt avantaj al acoperișurilor din tablă este întocmai faptul că au o greutate redusă, deci poți folosi tablă pentru construcția acoperișului indiferent de structura acesteia.

Confortul pe care un acoperiș îl oferă

Când vorbim despre confortul pe care îl oferă un acoperiș de tablă, ne referim în primul rând la montajul tăblii dar și la etanșeitatea pe care o realizează, astfel încât apa să nu se scurge sub învelitoare.

Produsele noastre sunt în primul rând foarte ușor de montat, însă cu toate acestea se recomandă serviciile unui constructor specializat în acoperișuri, și totodată oferă o etanșitate perfectă dacă montarea s-a făcut corespunzător.

Aspectul acoperișului casei tale

 

Fiecare își dorește o casă care să aibă un aspect cât mai plăcut. Acoperișul trebuie să se încadreze perfect în designul întregii case, astfel încât să nu pară desprins din alt peisaj.

Atunci când alegi culoarea acoperișului din tablă trebuie să ții cont în primul rând de culoarea pereților, dar și de nuanțele pe care vecinii tăi le-au ales, astfel încât să se păstreze o armonie plăcută.

Totodată, specialiștii noștri te pot sfătui în vederea alegerii culorilor astfel încât atunci când acoperișul este gata, să poți spune că ai făcut cele mai bune alegeri.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

0747 095 782
Locatie